Het Hotel

In het hartje van Haspengouw, op de verbinding Luik – Sint-Truiden en verscholen tussen het groen en de bloesems, ligt het gezellige hotel Ri Coëme.

De lange oprit brengt je onmiddellijk weg van de drukte en naar de gratis parking vlak voor de deur.

Met zijn 8 kamers biedt hotel Ri Coëme plaats aan 16 overnachtende gasten, maar de in 2018 vernieuwde bistro & lounge verwelkomt 6 dagen per week iedereen de hele dag lang.

 
 
 
 

Reserveer hier je kamer

Klik hier

Kamers

Hotel Ri Coëme biedt 8 tweepersoonskamers aan.De kamers hebben in 2018 een lichte opfrisbeurt gehad en zijn zeer ruim en luchtig. 4 kamers vebinden zich op het gelijkvloers en zijn zonder 1 trap bereikbaar. De 4 andere kamers liggen op het eerste verdiep en zijn enkel per trap te bereiken. Omdat onze gezellige bistro verschillende ontbijtformules aanbiedt, van take-away tot luxueus en lekker lang, bieden wij onze kamerprijs exclusief ontbijt aan.

Zo kan u, volledig vrijblijvend zelf uw timing en keuze afspreken met Isabelle of Steven. Zij kunnen u ook voorzien van de gewenste roomservice

De prijs per nacht is 65€ incl btw. Inchecken kan vanaf 14:00, uitschecken tot 11:00. Natuurlijk kan dat naar gelang de beschikbaarheid van de kamer besproken worden met de receptie.


8 kamers

 
 
 
 
 
 


2 pers.

 
 
 
 


Badkamer met bad

 
 
 
 


€65,00 incl. btw

 
 
 
 


excl. ontbijt