Wandelen - fietsen - touren - genieten!

Op de parking van Hotel Ri Coëme kan je naadloos aansluiten op het fietsroutenetwerk (knooppunt 163-164) en de Haspengouwroute voor een unieke rondrit doorheen het glooiende Haspengouwse landschap met zijn kleurige fruitplantages, wiegende korenvelden en eindeloze vergezichten, langsheen kleine kerkdorpjes, machtige kastelen en imposante vierkantshoeven. Wij geven je graag wat meer uitleg en tips over bezienswaardigheden aan de hand van een kaartje.

Vlak aan de overzijde van de parking van Hotel Ri Coëme ligt het unieke wandel- en natuurgebied van Egoven-Overbroek (Natuurpunt).

Bent u op zoek naar een uniek cadeau om te presenteren, kunt u bij ons ook cadeaubonnen reserveren voor verjaardagen, ….

 

Onderstaande foto's zijn van Koen De Langhe, freelance fotograaf onder meer voor uitgeverij Lannoo en Toerisme Limburg. Je vindt nog meer prachtige sfeerbeelden op zijn website

http://www.fotogeniekbelgie.be/port/haspengouw/index_haspengouw.html

 

Wandelen - fietsen - touren - genieten!-2 Wandelen - fietsen - touren - genieten!-3 Wandelen - fietsen - touren - genieten!-4 Wandelen - fietsen - touren - genieten!-5 Wandelen - fietsen - touren - genieten!-6